.
ICT-Makelaar
.
.
ICT-Makelaar is onderdeel van de WHY?! Service Group - Vestiging Udenhout
ICT-Makelaar: Diensten
ICT-Makelaar: Nieuws
ICT-Makelaar: Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!
E-mail
.
Over ICT-Makelaar
ICT-Makelaar is een full-service bureau voor strategie, creatie en realisatie op het gebied van de ICT-techniek en de communicatie via moderne media.
ICT-MakelaarUw ICT-Makelaar is uw adviseur en coach, hij begeleidt u bij de aanschaf van hard- en software en door zijn ondersteuning heeft u geen zorgen meer over uw automatisering. Wij ontwikkelen oplossingen over de volle breedte van de informatieverwerking en de moderne communicatie. Onze ondersteuning omvat veel meer dan alleen automatisering of het maken van een website. Bij uw ICT-Makelaar draagt elke vorm van ondersteuning bij tot een algehele optimalisatie en rendementsvergroting van uw bedrijfsprocessen.

Uw ICT-Makelaar biedt daarom een breed spectrum van ondersteunende diensten. Geïsoleerd, als u wilt, maar liever geïntegreerd. Want juist de combinatie leidt tot synergie, en synergie leidt tot resultaat. Hierbij ligt het accent op die vormen van dienstverlening, die leiden tot een verbetering in de samenwerking tussen uw medewerkers en uw informatiesysteem. Met name hier wordt in sterke mate het rendement van uw systeem bepaald.

Door de juiste inzet van communicatie-oplossingen met behulp van moderne technieken zal uw bedrijf zich beter kunnen profileren, sneller kunnen reageren en efficiënter kunnen werken.

Uw ICT-Makelaar heeft een brede kennis op het vlak van de ICT. Door regelmatige training en scholing is hij op de hoogte van zowel de nieuwe als de conventionele zaken op het gebied van de ICT. Hierbij kunt u denken aan:
  • Levering van hard- en software
  • Netwerken
  • Websites
  • Webapplicaties
  • VOIP
  • Informatieverwerking
  • Thuiswerk mogelijkheden
.
 
.  
  © 2017, ICT-Makelaar | Webontwikkeling WHY?! Service Group .  
ICT-Makelaar ICT-Makelaar Onze visie Werkwijze Diensten Advies & Ondersteuning Techniek & Beheer Informatie & Communicatie Projecten Projectoverzicht Ervaring Referenties Contact Contactgegevens Contactformulier Routebeschrijving ICT-Makelaar